Ook dit jaar collecteren we voor Jantje Beton!

Wij als Scouting Verbraak Margriet Groep willen altijd proberen om onze leden een zo goed mogelijk spel aanbod te geven tijdens de opkomsten.
Omdat wij onze contributie voor iedereen betaalbaar willen houden en extra activiteiten geld kosten, collecteren we dit jaar weer voor Jantje Beton. Voor elke euro die we binnen halen is 50 cent voor onze groep, dus scan de QR code en STEUN onze kinderen!

Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kinderen en jongeren in kwetsbare (speel)posities krijgen hierbij extra aandacht. Wij willen bereiken dat álle kinderen en jongeren in Nederland dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN!

Voor meer info: www.jantjebeton.nl