De Bevers

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.

De Welpen

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de welpen en speel mee in de jungle!

De Scouts

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Word lid, en beleef uitdagende avonturen bij de scouts! Samen met je nieuwe vrienden doe je super gave dingen waar je ook nog eens wat van leert. Leer pionieren, ga op zomerkamp, loop mooie hikes, kook op je eigen gemaakt kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen!

De Explorers

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar en wil jij je eigen plannen maken? Wordt dan Explorer ! De explorers organiseren hun eigen activiteiten, zoals een expeditie in het binnen- of buitenland. Ga zwerven in duitsland, op kamp in belgie of vlottenkamp op het veluwemeer. Ook organiseren ze spectaculaire evenementen, uitdagende outdooractiviteiten en als klap op de vuurpijl runnen ze gezamenlijk hun eigen afdeling.

De Stam

Ben jij tussen de 18 en 23 jaar en wil jij je eigen plannen maken? Wordt dan lid van de Stam!
Misschien wil je leiding worden of gewoon lekker relaxen of avonturen beleven met leeftijdsgenoten. Dan is de Stam wat voor jou.

Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor het programma en er is dus geen begeleiding meer die de activiteiten voor je programmeert. Je maakt je eigen programma, kiest als speltak je eigen bestuur en ervaart Scouting op de manier die jou aanspreekt! Een flinke stap verder: One step beyond!