Hordehol

Gebouw Hordehol beschikt over 2 gescheiden ruimtes (zie plattegrond). Ideaal om er één te gebruiken als slaapzaal en één voor andere activiteiten. Centraal in het gebouw ligt een gerenoveerde keuken met dubbele spoelbak, 4-pits elektrische kookplaat, oven, koel-/vrieskast en koffiemachine. De huurder neemt zelf kook- en eetgerei mee.

De sanitaire ruimte bestaat uit 2 douches, 3 toiletten en een wasbak. Het hele gebouw beschikt over CV en de 2 ruimtes hebben allebei een houtkachel. De zolders worden gebruikt voor opslag van de scouting, deze zijn niet toegankelijk voor huurders. Het gebouw beschikt over wifi en een kampvuurplaats. Op het beboste terrein bevindt zich ook een sportveld met wit zand, een kampvuurkuil en een stookhut.

Gebouw Hordehol biedt om te overnachten plaats aan maximaal 50 personen. Voor een dagactiviteit is het gebouw geschikt voor maximaal 75 personen.

Kampeerterrein

Wil je niet in een gebouw, maar met je eigen tenten kamperen? In ons mooie bos hebben wij hier 12 maanden per jaar kampeerplekken voor beschikbaar. Ook faciliteren wij deze kampeerders met een sanitaire-unit. Deze unit is onder meer voorzien van 2 douches en 3 toiletten.

Op het beboste terrein bevindt zich ook een sportveld met wit zand, een speelveld, een kampvuurkuil en een stookhut voor als het weer een open kampvuur niet toelaat. In de directe omgeving van de sanitaire-unit is wifi beschikbaar voor de kampeerders.

Lijkt het je wat?

Je kunt het Hordehol en/of ons kampeerterrein huren door ons aanvraagformulier in te vullen. Deze vind je op de volgende pagina.